Home

Op Software Test Jezelf hebben we een groot aantal quizzen waarmee je je kennis op een veelheid van onderwerpen, waaronder software testing, kunt vergelijken met anderen.

Het testen van software is een vakgebied in de informatietechnologie met eigen procedures en technieken. Software testactiviteiten kom je tegen waar software wordt gemaakt of aangepast. Maar ook kant-en-klare software die voor het eerst wordt gebruikt heeft behoefte aan testprocedures. Hiernaast zijn er kwaliteitskenmerken waar meer of minder op gelet kan worden. Binnen het vakgebied software testen zijn daarom verschillende mogelijkheden beschikbaar om software te testen.

Software Test Jezelf wordt mogelijk gemaakt door Testconsultancy Groep, Nederlands oudste zelfstandige software-test-adviesbureau uit Groningen.

Disclaimer: De quizzen stellen we samen uit ons eigen materiaal, waar mogelijk aangevuld met public domain materiaal. Waar van toepassing zijn oorspronkelijke copyrights gerespecteerd en vermeld. U kunt aan het meedoen aan de quizzen op deze website geen rechten ontlenen.